Besøksvenn

Besøksvenn er en tjeneste som er en til en hjelp. Være medmenneske for noen som er ensom. Komme på besøk, gå tur eller holde på med ulike aktiviteter. Hva en holder på med- avtales mellom den frivillige og den som mottar tjenesten. Det legges vekt på den sosiale biten.

Aldersgruppe: For alle

Besøksvenn.

Besøksvenn er en tjeneste som er en til en hjelp. Være medmenneske for noen som er ensom. Komme på besøk, gå tur eller holde på med ulike aktiviteter.  Hva en holder på med- avtales mellom den frivillige og den som mottar tjenesten. 

Det legges vekt på den sosiale biten.

Flere aktiviteter

Drift av bruktbutikk

I kjøpmannsgata driver vi en gjenbruksbutikk- Brukt & Billig. Den er åpen 6 dager i uka. Der folk kan leverer fra seg de tingene de ønsker, uten vederlag, og vi selger det videre. Butikken har ca 30 frivillige medarbeider som arbeider både i turnus eller som ekstrahjelper, sjåfører og bærehjelp etc. Overskuddet fra salget går tilbake til bygda, i form av støtte,gaver etc til ulike tiltak. En fast sum går ogå direkte inn i Frivilligsentralen sitt budsjett- til å dekke kostnaden med ulike aktiviteter.

2024 © Hareid Frivilligsentral